Partners

Way2Save biedt service voor een brede groep van ondernemingen binnen de vastgoedmarkt in Nederland. Door steeds toenemende digitalisering van de diverse processen bij mutaties van vastgoed, zijn we van mening dat het continu ontwikkelen van onze samenwerkingen met innoverende parners op het gebied van digitale oplossingen essentieel is. Hiermee beogen we voor onze klanten een steeds digitaler en efficienter proces op het gebied van o.a. de service voor de nutsvoorzieningen. Doormiddel van onze partnerships kunnen we u op het juiste moment ondersteunen.   


Lees meer over onze partnerships hieronder! Geinteresseerd? Vraag dan via het contactformulier meer informatie aan.

Partner/HuurcheckNederlandHuurcheck Nederland - Automatiseer je huurdersdossier eenvoudig en veillig

De online totaal oplossing voor jouw verhuurdossiers. Huurcheck laat je 60% sneller werken. De digitale alles in 1 woontoets begeleidt je vanaf het moment dat een huurder interesse toont in een woning, tot aan de sleuteloverdracht.

Creditchecks | Online verhuurdossier | Digitale contractenmodule


Chapps - De inspector app voor vastgoed

Verwerk inspecties volledig digitaal met de incheck-app voor tablets. Maak de foto’s, registreer de meterstanden en eventuele gebreken. Met 1 klik genereert de incheck-app het inspectierapport die digitaal kan worden ondertekend. 

Stop met het gebruik van pen & papier, kies efficiëntie, kies Chapps! 

Slim | Snel | en Accuraat